Julavslutning 2018

Välkomna på julavslutning 20/12 kl. 9.00!

Torsdag 20 december kl. 9.00 är det avslutning av höstterminen framför gamla skolan. Eleverna samlas därefter i sina klassrum. Föräldrar är välkomna in i skolans matsal där vi serverar kaffe med dopp! Skoldagen avslutas kl. 10.45.

Alla bussar avgår från skolan kl. 11. I år körs tre bussar. Dessa tre bussar delar på linje 108:ans hållplatser.

Linje 130 Gul

Körs: Ramsta skola-Näs Focksta-Bodarna-Vreta-Högby-Tuna vsk-Hammarskogs vsk-Dalby k:a-Västeråkers k:a-Ärnesta vsk.

Linje 131 Grön

Körs: Ramsta skola-Vissgärde-Fridhem-Bragby-Skärfälten-Bärby-Kibrunna-Torresta-Kumla-Balingsta k:a-Björk-Västeråkers k:a-Dalby k:a-Hammarskogs vsk-Tuna vsk.

Linje 133 Röd

Körs: Ramsta skola-Hagby k:a-Hagby fotbollsplan-Fridhem-Skornome-Sulas-Måsta-Balingsta-Frövi vsk-Wiks slott-Ölsta-Säva.

Fritids har öppet som vanligt.

Välkomna!

Lena Holmberg rektor